Beoordelingen van Sushi 8 Nijnsel

Recente recensies van Sushi 8 Nijnsel

4 sterren na 62 reviews

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was zoals altijd super en de bezorging was deze keer zelfs 15min voor op schema. 100 punten!~

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

goede smaak!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering zelfs voor afgesproken tijd. Sushi erg lekker en vers! Een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas mistten we een gerecht wat we wel betaald hadden .

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt lekker

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Stond direct klaar bij afhalen. Overzichtelijke site. Betaling verliep soepel. Vriendelijk personeel. Als enige minpunt vond ik de prijs iets te duur in vergelijking met onbeperkt eten in het restaurant buiten corona. Ben tevreden en overweeg het over een maand nog een keer te doen.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en vers. Zeker de sashimi zalm. De Asian steak skewer Mooi gebakken en mals. Gamba's lekker van smaak Wat ik minder vond was de gyoza. Deze was minder van smaak. Hoe jullie ze eerst maakte, ik denk eerst gaar stomen/koken en dan aan 1 kant bakken waren lekkerder. Netjes op tijd, duidelijk antwoord/ bevestiging via mail. Eten mooi verpakt.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op het aangewezen tijdstip afgeleverd. Wat warm moest zijn was lekker warm. De kwaliteit was super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Sushi met goede kwaliteit zalm. Stukken waren wel aan de grote kant, maar smaakte er niet minder om!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima ervaring!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd, en heerlijk gegeten, ik zeg, doen.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling online geplaatst, ging makkelijk. Op de afgesproken tijd opgehaald. Stond klaar. Thuisgekomen bleek er 1 item niet bij te zitten. Gebeld, ze kwamen dit bezorgen (Buiten hun gebied) met een extraatje voor het ongemak. Het smaakte allemaal prima.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd, mooi op tijd en perfecte kwaliteit, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, smaakte vers. Bovenkant van de grote rollen was wat geplet door het doosje, dus oogde wat minder. Fijne service met duidelijk mailtje over de tijd waarop we konden afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De bezorging was precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was keurig op tijd en echt heerlijk gegeten. Super kwaliteit vers klaargemaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, maar niet bijzonder. De wasabi was korrelig, maar in principe prima om bezorgd sushi te eten. Ik denk als je er zit, is het een andere beleving en misschien verser.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

lekkere sushi en snel kunnen bestellen en ophalen

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker. Nog gratis edamameboontjes erbij gekregen. Bestelling werd ruim half uur te vroeg afgeleverd.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een no raw pakket besteld, maar er zat toch een sushi tussen met rauwe tonijn. Daarnaast ontbrak de mayonaise.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer sushi. Kwaliteit was prima. Hoeveelheid kwam overeen met wat ik dacht dat ik zou moeten krijgen. Ik heb ervan genoten. ik had van alles wat en ik vond de bowl het lekkerst.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Supersnel en Superlekker!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

de tonijn in de sushi was erg donker; de sushi was niet zo vers als anders

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, stond al klaar op de afgesproken tijd, de sushi was lekker en kregen er een gratis bakje edamame bij..

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Zoals een sushi hoort te smaken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen jaar altijd goed maar nu zeer slecht helaas! De bestelling was 50 minuten te laat, vervelend maar kan gebeuren. Mini loempia's waren koud en bij mijn vegetarische box zat ook de zalm en tonijn van mijn man. Niet fijn als je vegetariër bent! Ook zat 1 vegaroll (inari) er niet bij, maar een californian roll, in het midden. De visseneitjes zaten overal op de vegetarische sushi verspreid. Na een telefoontje (helaas ook telefonisch slecht bereikbaar) kreeg ik een tegoedbon voor een vegabox, prima oplossing. Vandaag langs geweest hiervoor en vriendelijk te woord gestaan en thee gekregen tijdens het wachten. Toen ik de box kreeg meteen gekeken en wederom dezelfde fout... De medewerker leek ook eerst niet te snappen waarom een roll met krab niet vegetarisch is. Hij kwam later terug met de box en ze hadden het opgelost (niet de inari bleek later, maar oké dan). Ze hadden echter weer de californian roll in het midden gedaan waardoor de viseitjes op de vegasushi was gekomen en de roll w

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. Was niet compleet, extra sausjes besteld, zaten er niet bij. Wel edamame wat we niet besteld hadden. De warme gerechten waren koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zou om !9:00 klaar zijn, wordt 20:45 , Kom je thuis , zit er niet alles bij, kwaliteit liet ook veel te wensen over, zeker geen aanrader

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou om 18.15 uur geleverd worden, uiteindelijk bijna 19.30 uur. Even een belletje, sorry het is zo extreem druk krijgen het niet op tijd geleverd, zou zeker helpen. Voor € 123 .- besteld, een flesje soja saus, een bakje wasabi en twee stokjes ???

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb NIETS ONTVANGEN . Ook geen mail of belletje Echt superslecht

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur te laat bezorgd, was erg druk,, volgens de bezorger, een mail of telefoontje was erg gewenst geweest.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2 uur nog niemand geweest terwijl ik wel een mail heb gekregen. Toen naar lounge 8 gegaan. Waren er nog niet eens aan begonnen. Weer 40 min gewacht. Schandalig! Ook nog gerecht vergeten!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een uur buiten moeten wachten op mijn bestelling, ik werd niet geholpen, alles onduidelijk, alle begrip met deze lockdown, maar dit kon echt niet. Ik had al betaald via iDeal anders was ik echt vertrokken.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

sushi is niet bezorgd en namen de telefoon niet. Uiteindelijk zelf naar lounge 8 gereden. Alles was koud en klef. Geen goede ervaring helaas.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel met de bezorging iets mis ging op een schijnbare drukke avond, werd dit zeer netjes opgelost! Kwaliteit goed en erg lekker. Wij komen terug!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat bezorgd

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede Sushi, klaar op moment van afhalen.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en prima op tijd bezorgd!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Het eten werd optijd bezorgt.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak iets minder dan wij gewend waren, maar daar was de prijs ook naar. De extra wasabi en gember was veel minder dan op de afbeelding, de wasabi was minder sterk en leek ook minder vers.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte erg lekker. Prima sushi

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi gegeten

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is keurig netjes op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld en lekker

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb genoten van de Zalm Pokebowl, hij was heerlijk en goed gevuld!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, plus gratis soya boontjes, goed geregeld!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beter dan voorheen. Wel duur! (Soyaboontjes mag best maar een bakje dit is wel heel veel)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker, maar de warme gerechten waren koud geleverd. Wel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Partbox en wat losse gerechten besteld. Was erg lekker en netjes bezorgt! Krijgt netjes een mail met indicatie van de tijd. Goed geregeld

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten vanavond. Wel vreemd dat je voor de soyasaus ed nog moet bijbetalen. De schotels kosten al genoeg, maar wel erg lekker.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, stond op tijd klaar. Even een misverstand over rode kool wat leek op schil van een rode ui. Prima opgelost!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed bestelproces (voor afhalen). Vriendelijke bediening. Alleen op uur en tijd werken blijft een probleem bij Lounge 8. Misschien wat minder optimistisch zijn in bezorg/afhaal tijden. Sushi/gerechten zijn verder qua smaak prima, maar aan de dure kant (voor wat je krijgt). Goed voorbeeld is de carpaccio. Dan zijn er betere alternatieven in de regio.