Beoordelingen van Sushi 8 Nijnsel

Recente recensies van Sushi 8 Nijnsel

4 sterren na 128 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en goede bezorging. Top!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. We hebben ervan genoten.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zag er goed uit Thuis service luxe netjes

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer genieten van de heerlijke sushi van Lounge 8; kwaliteit, ruime keuze en prima bezorging. Prijs-kwaliteit verhouding is goed.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed verzorgd. Heerlijk

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met drieën. Ruim voldoende en niet te duur. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk. Bestelling stond klaar niet hoeven wachten

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

2 uur en 20 minuten moeten wachten, medewerker die 2 zegt dat ze onderweg zijn met de bestelling, uur later wordt de telefoon niet meer opgenomen. Geen enkel contact vanuit het bedrijf met een update.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18.00 uur zou onze sushi worden bezorgd op valentijnsdag, helaas kwam de sushi anderhalfuur later waardoor ons programma door deze verlating om gegooit moest worden. Om 18.30 uur gebeld, antwoord was dat de sushi er zo aan kwam. Om 19.00 uur gebeld, wederom zou de sushi er zo aankomen. Uiteindelijk was de sushi er tegen 19.30 uur Sushi an zich was heerlijk, bezorging onbetrouwbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Levering ook helemaal top. Wij zijn dik tevreden. Een kleine opmerking; op de carpaccio sushirol zat volgens mij een andere smaak laagje dan normaal. Dat vond ik iets minder lekker, maar verder alle lof!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord geweldig! Bestelling kwam precies op tijd en het eten was heerlijk. Kregen ook nog gratis mini loempia's. Al met al voor herhaling vatbaar om nogmaals online te bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Waardeloos! Om 19.00 besteld voor bezorging, nu om 20.30 nog steeds niks. Zou onderweg zijn. Al aantal keren proberen te bellen, maar niet te bereiken. Nooit meer. Lounge w8!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker van smaak, goed gevarieerd, en keurig op tijd bezorgd.. Kortom; een absolute aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, goede kwaliteit, op tijd klaar voor afhalen

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en mooi op tijd bezorgd.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en vers

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang geleden hier gegeten, maar na teleurstellingen er maar niet meer naar toe gegaan. Nu toch sushi besteld en ik kan maar 1 ding zeggen: HET SMAAKTE ERG GOED. Bestelling snel geleverd en alle sushi's smaakte erg goed. Top en dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

bestelling stond op tijd klaar om af te halen en de Quality time box was echt top!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol en genoeg keuze! Bezorging kwam netjes op tijd.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden over zowel de service, de timing en de sushi. Heerlijk gegeten en precies op de ingeplande tijd. Knap!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers én divers.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering op tijd, heel lekker gegeten!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genieten!!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was 45 minuten te laat, wel netjes gebeld, maar toen werd gezegd 15 minuten later. Bij het bezorgen ontbrak ook 1 van de bestelde items, deze werd netjes na gebracht met nog wat extra's er bij, heel netjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was vers en smaakte goed!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, voor herhaling vatbaar en dat zullen we zeker doen, bedankt

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede sushi. Bezorging was netjes. Wat vergeten was werd alsnog snel bezorgd.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en heerlijke sushi!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk!! Helaas waren de warme gerechten echt super koud.. Om 16 uur al besteld om 18:30 te laten bezorgen en alsnog een half uur te laat.. Wel netjes gebeld maar dit gebeurt iedere keer helaas.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prijs kwaliteit verhouding goed deze keer

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijke sushi gegeten!! Voor de eerste keer afgehaald en het was prima geregeld, gaan we zeker vaker doen!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten van de sushi!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling werd 45 minuten te laat geleverd. Het warme gedeelte was ijskoud. Met klacht hierover gebeld.....geen excuses. Meisje aan de telefoon zou het warme gedeelte van onze bestelling laten nabezorgen.....na 1,5 uur werd dat alsnog gebracht! Voor ons nooit meer Lounge 8 in Nijnsel. Wat een slechte service!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk besteld, snel op te halen en uitstekende kwaliteit.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Door de nieuwe kaart tijdje niks besteld. Maar we hebben lounge 8 weer gevonden hoor. Eten was heerlijk. Tip: zorg ook voor lekker eten voor kinderen. Dat was de reden dat we een tijdje niks besteld hadden. Bijvoorbeeld krokante kip of kipnuggets op de kaart zou top zijn.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was perfect was heel lekker alleen had ik extra sojasaus erbij besteld maar niet gekregen

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk genoten en bedankt voor de extra snelle levering! Keep it up!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik zou echt 5 sterren willen geven want het was super lekker op de Japanse kipnuggets na. Volgens mij was deze 2x gebakken en echt te zwart.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Snel besteld en gereed om op te halen, zelfs op 2de kerstdag. Makkelijke site ook. Dank jullie wel.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden, ossenhaas was goed, sushi was vers en lekker. Ze waren 15 min later dan gevraagd, dat vind ik acceptabel en zeker op 2e kerstdag :-) lekker gegeten en geen keukenstress gehad!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Opnieuw alles mooi op tijd klaar staan voor afhalen en de sushi was weer heerlijk en zeer goed verzorgd. Vragen om aangepaste afhaaltijd (voor 16:30 uur) is soms een beetje lastig i.v.m. taal maar uiteindelijk is het steeds goed gegaan.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas na online bestelling en nog telefoontje na bestelling 1 dag te vroeg bezorgd!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoooo lekker!!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer was de kwaliteit prima dus nog een keer laten bezorgen en ook dat was weer goed. Zeker voor herhaling vatbaar en aan te bevelen. De bezorging was mooi op tijd.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en ook veel. Had de kippenvleugels iets groter verwacht maar erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Veel te veel besteld (dus nog behoorlijk wat over voor de lunch de volgende dag - wat ook nog prima te doen was). Bezorging zoals het hoort. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Netjes verpakt en bezorgd! Kwaliteit van het eten was goed. We hebben heerlijk gegeten.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, punctueel, vriendelijk en altijd een extraatje!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk groetjes

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

super vriendelijk. heerlijk eten.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed, bezorging op tijd

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben we lekker gegeten zeker voor herhaling vatbaar mmmm

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was zoals altijd super en de bezorging was deze keer zelfs 15min voor op schema. 100 punten!~

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

goede smaak!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering zelfs voor afgesproken tijd. Sushi erg lekker en vers! Een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas mistten we een gerecht wat we wel betaald hadden .

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt lekker

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Stond direct klaar bij afhalen. Overzichtelijke site. Betaling verliep soepel. Vriendelijk personeel. Als enige minpunt vond ik de prijs iets te duur in vergelijking met onbeperkt eten in het restaurant buiten corona. Ben tevreden en overweeg het over een maand nog een keer te doen.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en vers. Zeker de sashimi zalm. De Asian steak skewer Mooi gebakken en mals. Gamba's lekker van smaak Wat ik minder vond was de gyoza. Deze was minder van smaak. Hoe jullie ze eerst maakte, ik denk eerst gaar stomen/koken en dan aan 1 kant bakken waren lekkerder. Netjes op tijd, duidelijk antwoord/ bevestiging via mail. Eten mooi verpakt.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op het aangewezen tijdstip afgeleverd. Wat warm moest zijn was lekker warm. De kwaliteit was super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Sushi met goede kwaliteit zalm. Stukken waren wel aan de grote kant, maar smaakte er niet minder om!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima ervaring!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd, en heerlijk gegeten, ik zeg, doen.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling online geplaatst, ging makkelijk. Op de afgesproken tijd opgehaald. Stond klaar. Thuisgekomen bleek er 1 item niet bij te zitten. Gebeld, ze kwamen dit bezorgen (Buiten hun gebied) met een extraatje voor het ongemak. Het smaakte allemaal prima.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd, mooi op tijd en perfecte kwaliteit, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, smaakte vers. Bovenkant van de grote rollen was wat geplet door het doosje, dus oogde wat minder. Fijne service met duidelijk mailtje over de tijd waarop we konden afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De bezorging was precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was keurig op tijd en echt heerlijk gegeten. Super kwaliteit vers klaargemaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, maar niet bijzonder. De wasabi was korrelig, maar in principe prima om bezorgd sushi te eten. Ik denk als je er zit, is het een andere beleving en misschien verser.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

lekkere sushi en snel kunnen bestellen en ophalen

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker. Nog gratis edamameboontjes erbij gekregen. Bestelling werd ruim half uur te vroeg afgeleverd.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een no raw pakket besteld, maar er zat toch een sushi tussen met rauwe tonijn. Daarnaast ontbrak de mayonaise.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer sushi. Kwaliteit was prima. Hoeveelheid kwam overeen met wat ik dacht dat ik zou moeten krijgen. Ik heb ervan genoten. ik had van alles wat en ik vond de bowl het lekkerst.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Supersnel en Superlekker!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

de tonijn in de sushi was erg donker; de sushi was niet zo vers als anders

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, stond al klaar op de afgesproken tijd, de sushi was lekker en kregen er een gratis bakje edamame bij..

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Zoals een sushi hoort te smaken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen jaar altijd goed maar nu zeer slecht helaas! De bestelling was 50 minuten te laat, vervelend maar kan gebeuren. Mini loempia's waren koud en bij mijn vegetarische box zat ook de zalm en tonijn van mijn man. Niet fijn als je vegetariër bent! Ook zat 1 vegaroll (inari) er niet bij, maar een californian roll, in het midden. De visseneitjes zaten overal op de vegetarische sushi verspreid. Na een telefoontje (helaas ook telefonisch slecht bereikbaar) kreeg ik een tegoedbon voor een vegabox, prima oplossing. Vandaag langs geweest hiervoor en vriendelijk te woord gestaan en thee gekregen tijdens het wachten. Toen ik de box kreeg meteen gekeken en wederom dezelfde fout... De medewerker leek ook eerst niet te snappen waarom een roll met krab niet vegetarisch is. Hij kwam later terug met de box en ze hadden het opgelost (niet de inari bleek later, maar oké dan). Ze hadden echter weer de californian roll in het midden gedaan waardoor de viseitjes op de vegasushi was gekomen en de roll w

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. Was niet compleet, extra sausjes besteld, zaten er niet bij. Wel edamame wat we niet besteld hadden. De warme gerechten waren koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zou om !9:00 klaar zijn, wordt 20:45 , Kom je thuis , zit er niet alles bij, kwaliteit liet ook veel te wensen over, zeker geen aanrader

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou om 18.15 uur geleverd worden, uiteindelijk bijna 19.30 uur. Even een belletje, sorry het is zo extreem druk krijgen het niet op tijd geleverd, zou zeker helpen. Voor € 123 .- besteld, een flesje soja saus, een bakje wasabi en twee stokjes ???

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur te laat bezorgd, was erg druk,, volgens de bezorger, een mail of telefoontje was erg gewenst geweest.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 2 uur nog niemand geweest terwijl ik wel een mail heb gekregen. Toen naar lounge 8 gegaan. Waren er nog niet eens aan begonnen. Weer 40 min gewacht. Schandalig! Ook nog gerecht vergeten!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een uur buiten moeten wachten op mijn bestelling, ik werd niet geholpen, alles onduidelijk, alle begrip met deze lockdown, maar dit kon echt niet. Ik had al betaald via iDeal anders was ik echt vertrokken.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

sushi is niet bezorgd en namen de telefoon niet. Uiteindelijk zelf naar lounge 8 gereden. Alles was koud en klef. Geen goede ervaring helaas.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel met de bezorging iets mis ging op een schijnbare drukke avond, werd dit zeer netjes opgelost! Kwaliteit goed en erg lekker. Wij komen terug!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat bezorgd

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede Sushi, klaar op moment van afhalen.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en prima op tijd bezorgd!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Het eten werd optijd bezorgt.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak iets minder dan wij gewend waren, maar daar was de prijs ook naar. De extra wasabi en gember was veel minder dan op de afbeelding, de wasabi was minder sterk en leek ook minder vers.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte erg lekker. Prima sushi

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi gegeten

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is keurig netjes op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld en lekker

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb genoten van de Zalm Pokebowl, hij was heerlijk en goed gevuld!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, plus gratis soya boontjes, goed geregeld!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beter dan voorheen. Wel duur! (Soyaboontjes mag best maar een bakje dit is wel heel veel)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker, maar de warme gerechten waren koud geleverd. Wel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Partbox en wat losse gerechten besteld. Was erg lekker en netjes bezorgt! Krijgt netjes een mail met indicatie van de tijd. Goed geregeld

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten vanavond. Wel vreemd dat je voor de soyasaus ed nog moet bijbetalen. De schotels kosten al genoeg, maar wel erg lekker.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, stond op tijd klaar. Even een misverstand over rode kool wat leek op schil van een rode ui. Prima opgelost!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed bestelproces (voor afhalen). Vriendelijke bediening. Alleen op uur en tijd werken blijft een probleem bij Lounge 8. Misschien wat minder optimistisch zijn in bezorg/afhaal tijden. Sushi/gerechten zijn verder qua smaak prima, maar aan de dure kant (voor wat je krijgt). Goed voorbeeld is de carpaccio. Dan zijn er betere alternatieven in de regio.